ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фіїнцева, Я.О.
dc.date.accessioned 2016-01-27T10:13:59Z
dc.date.available 2016-01-27T10:13:59Z
dc.date.issued 2014-05-14
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/294
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2
dc.subject підприємства харчової промисловості uk_UA
dc.subject продукція підприємств харчової промисловості uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність продукції підприємства uk_UA
dc.subject оцінка конкурентоспроможності продукції uk_UA
dc.subject теорія конкуренції uk_UA
dc.title ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

  • Тези до Дня науки [1782]
    Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки

Показати скорочений опис матеріалу