Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фіїнцева, Я.О. | |
dc.date.accessioned | 2016-01-27T10:13:59Z | |
dc.date.available | 2016-01-27T10:13:59Z | |
dc.date.issued | 2014-05-14 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/294 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2 | |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.subject | продукція підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції підприємства | uk_UA |
dc.subject | оцінка конкурентоспроможності продукції | uk_UA |
dc.subject | теорія конкуренції | uk_UA |
dc.title | ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |