Electronic Repository

ВИКОРИСТАННЯ ЯКІСНИХ І КІЛЬКІСНИХ МЕТОДІВ АНАЛІТИЧНОЇ ХІМІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У КОВБАСНИХ ВИРОБАХ

Show simple item record

dc.contributor.author Вінський, В.В.
dc.date.accessioned 2016-02-25T09:58:26Z
dc.date.available 2016-02-25T09:58:26Z
dc.date.issued 2015-05-13
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1413
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.1
dc.subject аналітична хімія uk_UA
dc.subject нітрати uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.title ВИКОРИСТАННЯ ЯКІСНИХ І КІЛЬКІСНИХ МЕТОДІВ АНАЛІТИЧНОЇ ХІМІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У КОВБАСНИХ ВИРОБАХ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Тези до Дня науки [1782]
    Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account