Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вінський, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2016-02-25T09:58:26Z | |
dc.date.available | 2016-02-25T09:58:26Z | |
dc.date.issued | 2015-05-13 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1413 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.1 | |
dc.subject | аналітична хімія | uk_UA |
dc.subject | нітрати | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ЯКІСНИХ І КІЛЬКІСНИХ МЕТОДІВ АНАЛІТИЧНОЇ ХІМІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У КОВБАСНИХ ВИРОБАХ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |